Moesgaard museumMoesgaard Museum
Moesgaard Museum er et forhistorisk museum, som ligger på Moesgaard Herregård lidt uden for Aarhus. I 2014 blev der indviet en ny stor museumsbygning, som giver mulighed for nogle fantastisk udstillinger indenfor, samtidig med at det arkitektoniske er helt fantastisk. Moesgaard Museum er ikke lige som andre museer, da det er kategoriseret som et lokalmuseum og specialmuseum for arkæologi og etnografi.

Moesgaard Museum sætter især fokus på den danske forhistorie, og derfor kan man også gå på oplevelse med vikingerne og jernalderbønderne samt andre historiske perioder. Desuden har museet selvfølgelig også udstillinger fra andre landes forhistorie. I sommeren 2015 kunne man for eksempel opleve de kinesiske terrakottakrigere, som har en fantastisk og dramatisk historie bag dem.

Moesgaard Museum er et sted, hvor store som små kan gå på oplevelse og få rigtig meget ud af. Der er noget for enhver stil, og de levende udstillinger gør det hele lidt mere spændende. Museet er perfekt på både en regnvejrsdag og solskinsdag, da det ligger i et fantastisk område, hvor man også kan gå på oplevelse i naturen.